• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

 

Welkom bij De lage drempel, voor persoonlijke groei op maat.


We spreken vaak mensen die graag een coach of counselor zouden willen, maar teveel belemmeringen zien om die stap te zetten. Vaak zijn die drempels reëel terwijl een juiste coach zo enorm veel betekent voor je persoonlijke groei.  Denk aan ontoereikend budget, reisafstand of schroom. Die drempels helpen wij verlagen, juist door naar ieders specifieke situatie te kijken en het overwinnen ervan te zien als de eerste stap naar een nieuw begin. 


Dat doen wij met De lage drempel, voor persoonlijke groei op maat. Wij denken met u mee, met omstandigheden die voor u belangrijk zijn, zoals uw werk- en privé situatie. Wij doen u een passend voorstel zonder in te leveren op de kwaliteit die onze coaches/trainers gewend zijn te leveren in een omgeving die ook laagdrempelig is, vertrouwd en toegankelijk.                                                                                     

De lage drempel coaching heeft betrekking op gedrag en vaardigheid, bijvoorbeeld assertiviteit ontwikkelen of uitzoeken wat je dwars zit in de samenwerking met anderen. Met De lage drempel counseling richten we ons op persoonlijke en vaak emotionele vraagstukken en levenskwesties die doorwerken in de privé situatie. We gaan dan in op vragen als: Wie ben ik eigenlijk, hoe zie ik mijn levensweg? Hoe sta ik in relaties en hoe ga ik om met veranderingen?

 

                          Wij verlagen de drempels, de volgende zet is aan jou. 

 

 

Wil je meer weten?
Ga naar --> onze visie    

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com