• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Onze diensten

Kwalitatief hoogwaardige coaching / counseling

Coachen

Wanneer wij coachen, maken wij uw potentiële kwaliteiten zichtbaar waardoor doelen beter bereikt worden. Onze coaching is vooral ontwikkelingsgericht. Het gaat om verandering in gedrag en vaardigheid in harmonie met jezelf en je omgeving. Bijvoorbeeld:

*Communicatie vaardigheden ontwikkelen
*Geweldloos communiceren
*Loskomen uit patronen die je vast zetten
*Uitzoeken wat je echt wil
*Gewoon bespreken wat je dwars zit

Stress & burn-out coaching

Stress is onderdeel van ons dagelijks leven. Een mens kan enorme prestaties leveren en kan veel stress aan. Ons stresssysteem kan de onophoudelijke stroom van fysieke en psychische prikkels probleemloos verwerken. Het zorgt ervoor dat we ons steeds aanpassen aan de omstandigheden: we kunnen opstaan, sporten en mentale prestaties leveren. En als we ontspannen zijn of slapen, zorgt het voor groei en herstel. Het houdt ons veerkrachtig, gezond en levend. Eigenlijk is ons stresssysteem ontzettend waardevol met al die kwaliteiten en dat vraagt natuurlijk van ons hier zorgvuldig mee om te gaan, je moet het als het ware zelf 'managen'. Chronisch stress is iets wat ons 'lijkt' te overkomen maar je hebt zelf wel degelijk invloed hierop. Wij werken volgens de CSR-methode. Met CRS-coaching worden goede resultaten behaald. Een effectieve behandelmethode, die gebaseerd is op psycho-biologisch stressonderzoek. 

CSR-methodiek: Energie checkup en 3-fasen aanpak:

  • Fysiek herstel: stoppen roofbouw/reguleren van de belasting en bevorderen herstelfysiologie
  • Mentaal herstel: werken aan emotionele/psychische gezondheid
  • Gedrag: Herstelgedrag en -vermogen aanpakken.
    Zelfmanagement verbeteren door: inzicht/vaardigheden/attitudeverandering

 Loopbaan coaching

Loopbaan coaching is gericht op outplacement, re-integratie of heroriëntatie qua werk en functie maar hoeft niet per definitie een andere baan te betekenen. Ook in je huidige werk, als werknemer of zelfstandige, kun je betekenisvolle stappen maken.

Counseling

Counseling is meer curatief waarbij de nadruk ligt op persoonlijke thema’s en emotionele kwesties in privé of werksituaties. Het kan hier gaan om overtuigingen, identiteitsvragen, burn-out en zingevingskwesties.

*Faalangst, sollicitatieangst, examenvrees
*Last hebben van terugkerende situaties en herinneringen die je hinderen
*Veranderingen binnen een bepaalde levensfase die stress opleveren
*Wie ben ik, en wat wil ik bereiken
*Het bespreekbaar maken van je (toekomstige) levensweg

Executive coaching

Executive coaching is bedoeld om executives een vertrouwde setting te bieden voor het bespreken van persoonlijke en zakelijke kwesties en dilemma’s, bijvoorbeeld vanuit het perspectief van dat het eenzaam kan voelen aan de top maar kan ook gericht zijn op coaching in persoonlijk of authentiek leiderschap. 

Teamcoaching

Onze veelzijdige en dynamische programma’s voor teamcoaching zijn erop gericht om de verbinding (cohesie) tot stand te brengen of te versterken binnen een team, op weg naar operationele excellentie.

 

Joomla Templates - by Joomlage.com