• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Waarom bij De lage drempel

Waarom counseling- en coachgesprekken bij De lage drempel?

U wilt de zekerheid van een counselingtraject of coachtraject met een voor u geslaagde en voorspelbare uitkomst: een zinvolle en duurzame verandering. Ter zake kundige coaches op uiteenlopende gebieden zijn dan een vereiste. Bij ons bent u daarvan verzekerd door:

1. Brede expertise

Een uitgebreid curriculum van opleidingen en trainingen vormt de basis voor onze persoonlijke begeleiding, gedragsmodificatie en therapie. Wij zijn geschoold in Rationeel Emotieve Analyse (RET), Life Orientations, Gestalt, NLP, Systemische interventies (familieopstellingen) Transactionele analyse, (TA), ontwikkelingspsychologie, psyche-educatie en verlieskunde. Ook voor business coaching kunt u rekenen op onze interventies met brede expertise in organisatie- en bestuurskunde, veranderkunde, leiderschap, projectmanagement en opdrachtmanagement. Met continue bijscholing en periodieke (wekelijks!) intervisie met beroepsgenoten blijven we als coach onze vakkennis en werkvormen up to date houden.

2. Vlieguren

Opleiding alleen is niet voldoende, vlieguren zijn noodzakelijk om in het beroep van coach te excelleren. Denkt u maar eens aan een piloot of chirurg, graag zo veel mogelijk ervaring! Sinds de oprichting van onze praktijk voerden wij meer dan 1000 coachgesprekken, teamcoaching en intervisiebijeenkomsten niet meegerekend, van operationeel manager tot executive. ’Gepokt en gemazeld’ dus, door onze fouten, het vallen en opstaan, onze successen en tegenvallers, de mooie resultaten. Voor veel coaches is dat een onbereikbare luxe, zoveel vlieguren, voor ons een dankbare leerschool die u zekerheid geeft van een geslaagd coachtraject.

3. Een rustgevende en veilige plek om te werken

Coaching en counseling gaan gepaard met zelfonthulling. Veiligheid is dan een basisvoorwaarde. Dat gevoel wordt niet alleen bereikt met een aanpak die daar specifiek op is gericht, maar ook door de plek waar we werken. Door de rustgevende sfeer en de uitstraling van onze praktijk voelt u zich snel welkom, veilig en dat legt een perfecte basis om met elkaar te werken.

Ga naar --> Onze diensten

 

 

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com