• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Anneke van Dijck

Anneke van Dijck (1963) is een allround loopbaanprofessional; sinds 1986 werkzaam op het raakvlak “mens en werk”. In haar loopbaan heeft zij dit thema vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Zij startte haar loopbaan binnen de arbeidsbemiddeling en detachering, waardoor zij goed haar weg weet te vinden op de arbeidsmarkt. Vervolgens is zij een aantal jaar binnen een onderwijs gerelateerde organisatie HR-adviseur geweest, waar zij zich specialiseerde in vraagstukken op het gebied van verzuim en talent-ontwikkeling. Hieruit volgde haar stap om als zelfstandig loopbaanprofessional te gaan werken in de regio 033. Sinds 2010 is zij NOLOC en CMI gecertificeerd en mag zij zichzelf Register Loopbaanprofessional noemen.

De sterke kant van Anneke ligt in haar nuchtere en oprechte aanpak, waarbij er ook gelachen mag worden.  Haar werkwijze is een mix van progressiegericht werken, transactionele analyse, hartcoherentie en de “methode de Waard” (werken vanuit het levensverhaal). Zij is op haar best in gesprekken met mensen die wel willen bewegen, maar de ruimte daarvoor nog niet gevonden hebben.

 

Als loopbaanprofessional ben ik geïnspireerd door het gedicht van Bert Schierbeek:
Hoe
als je je met
zorgeloosheid
kon omringen
en dat dat je
ruimte was
 
Graag ga ik met mensen op zoek naar hun eigen (bewegings)ruimte, zodat ze zelf weer met vertrouwen en energie eigenaar worden van hun leven en loopbaan. 

 

 

 

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com