• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Ben Beurskens

Ik geniet ervan om te zien dat mensen steviger in hun schoenen komen te staan als ze zelf de verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun leven. Dit gebeurt niet alleen door hun kwaliteiten van harte in te zetten maar zeker ook door datgene wat hen niet welgevallig is aan zichzelf onder ogen te zien en uiteindelijk volledig te omarmen. Mijn drijfveer en missie is: mensen helpen om hun volledige potentieel te benutten.

Ben Beurskens is sinds 1997 zelfstandig gevestigd trainer, adviseur en coach.
Daar vóór werkte hij als Managementtrainer bij AkzoNobel in Arnhem en was hij enkele jaren bedrijfsopleider bij AkzoNobel op een productielocatie in Ede.
Hij is academisch geschoold als Orthopedagoog, heeft veel ervaring, van MKB tot Multinational, binnen profit en non-profit organisaties en schakelt gemakkelijk van hoog- naar lager opgeleiden.

 Hij komt snel tot de kern, is praktisch, en duidelijk en in staat om snel een vertrouwde sfeer in een groep te creëren. Zijn stijl is inspirerend met een focus op zowel hoofd, hart als handen. Hij is een warm, toegankelijk, betrokken en integer mens en werkt met respect en humor.

Joomla Templates - by Joomlage.com