• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Michiel Scholtes

 

Michiel Scholtes (1954) ‘coachte’ al voor hij het vak ontdekte. Hij was jarenlang schipper op grote zeilschepen en werkte er aan samenwerking en gelijkgestemdheid.
Sinds 1995 werkt hij o.a. als zeilinstructeur op (zeegaande) jachten en besteedt daarbij veel aandacht aan open communicatie en leiderschap aan boord. Het fascineert hem hoeveel onbewuste remmingen en overtuigingen de verhoudingen aan boord bepalen. Hij heeft daarover veel gepubliceerd en geeft lezingen.
Gegrepen door zijn ervaringen begon hij in 2012 aan de opleiding Co-Active coach bij het CTI (Coaching Training Institute) en vestigde zich als zelfstandig Co-Active coach. Hij werkt sindsdien met klanten uit heel verschillende beroepsgroepen en sociale lagen en schuwt daarbij geen onderwerp.

Het is zijn verlangen coaching zo breed mogelijk toegankelijk te maken. ‘Moedige gesprekken en betekenisvolle verandering maken altijd gelukkiger, waarom daaraan pas beginnen als iets in het leven vastloopt?’
Coaching zou wat hem betreft even normaal mogen zijn als vakantie nemen. Een avontuurlijke vorm van ‘tot jezelf komen’. En daardoor her-ontdekken wie je bent en wat je wilt. Hij neemt daartoe regelmatig klanten mee aan boord van zijn klassieke zeiljacht Eenhoorn.

Lees verder Blog Coaching naar een zonniger Plek

Joomla Templates - by Joomlage.com