• De lage drempel
  • Slide2-de lage drempel
  • Slider-delagedrempel-persoonlijke-groei-op-maat

Samenwerking

De lage drempel is een samenwerkingverband van coaches, counselors en therapeuten. U wilt de zekerheid van een coachingtraject met een voor u geslaagde en voorspelbare uitkomst: een zinvolle en duurzame verandering. Ter zake kundige coaches op uiteenlopende gebieden zijn dan een vereiste.

Opleiding alleen is niet voldoende, bovenal is praktijkervaring noodzakelijk om in het beroep van coach te excelleren. Daarnaast werken wij met elkaar in intervisie- en supervisiebijeenkomsten om ons zelf en elkaar scherp te houden, bij te staan in onze persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Bovendien is bijscholing en verdieping voor velen inherent aan dit vak.  

Ieder van ons werkt nog steeds, of heeft ervaring in verschillende  functies binnen het MKB, in de financiële sector of bij overheidsinstanties.

Wij coachen o.a. voor KPN, de Alliantie, Sonion, ISS, Mastermate Brinkman Groep, Holland Casino, Ambulancedienst RAVHM, Kamer van Koophandel, CROP registeraccountants en Bosch. Wij coachen op alle niveaus, van executive en ondernemer tot productiemedewerker of leidinggevende, zakelijk en particulier.

Onze coachpraktijk (zie foto) is gelegen in de historische binnenstad van Amersfoort aan het water, en op loopafstand van het station. Door samen te werken beschikken we over nevenvestigingen door het land. Enkele coaches werken desgewenst vanuit hun eigen praktijk of op locatie bij de cliënt.

 

 

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com