Gratis tips? Nieuwsbrief ontvangen?

Referenties

Super! Fijn qua uitleg + persoonlijkheid + aanvoelen + delen van eigen ervaringen. Voel me op mijn gemak.
Annemieke van Leeuwen met haar moeder (Colormode kleuranalyse)


Heel bijzonder. Leuk gepresenteerd en geholpen. Gezellig voor een uitje, om er even uit te zijn. Je komt terug met iets waar je nog heel lang wat aan hebt en je komt achter dingen die je zelf niet zo deed.
Judy Rotering samen met haar moeder (Colormode kleuranalyse).


Ik vond het erg prettig en toch ook shocking!
Rita Teeuwissen samen met vriendin(Colormode kleuranalyse)


Van te voren leek het mij best spannend. Ik wist eigenlijk niet goed wat ik er van verwachten moest. Ik zelf vond dat de kleding die ik droeg niet goed bij mijn leeftijd paste, maar telkens weer kocht ik hetzelfde model shirt broek en zo verder. Simone heeft mij laten zien ongeacht welke leeftijd je hebt, je er goed uit kunt zien. Ze is een vrolijke, behulpzame vrouw, die goed naar de persoon kijkt zodat ze passende kleding voor je kan vinden. Ik vond het een leuke ervaring om met Simone te winkelen en het spannend vinden bleek achteraf totaal niet nodig.
Anneke, moeder van Anica (Personal Shopping)


Mijn kleding bestond vooral uit veel grijs. Dit is veilig en vooral erg saai. Ik vond het tijd om het eens over een andere boeg te gooien. Ik vond Simone via de website tijdens het zoeken naar een Personal Shopper. Bij het zien van haar foto wist ik het gelijk zij zou mij kunnen helpen en dat is ook helemaal gelukt! Simone heeft een groot inlevingsvermogen en weet daarom ook altijd tot de juiste keuze te komen. Buiten het feit om dat Simone ontzettend goed is in het geven van kledingadvies, is het winkelen met Simone gewoon erg leuk omdat ze zo gezellig en spontaan is!
Anica den Dunnen (Personal Shopping)


Simone heeft op donderdag 21 april jl. een kleurrijke avond verzorgd voor een tiental vrouwelijke relaties. Op een enthousiaste en professionele wijze geeft zij advies op persoonlijke kleurstyling. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van de dames zowel tijdens als na de avond. Iedere dame heeft ook haar eigen kleur advies meegekregen in de vorm van een paspoort. Kortom een aanrader! groeten, Angelique Timmerman Pecoma Business Technology" Service Category: Personal advice Year first hired: 2011. Top Qualities: Great Results, Expert, Creative


Samen met mijn collega Nancy van 4yourimage heb ik vanochtend tijdens de Beautybeurs jouw workshop bijgewoond. Helaas is het er niet meer van gekomen om je persoonlijk te bedanken, daarom dus even langs deze weg. We hebben genoten van je workshop , heel erg leuk om eens een andere manier van analyseren te zien! Bovendien deed je het erg leuk en zeker vakkundig. Ik hoop dat er nav de workshops op de beurs leuke nieuwe opdrachten op je pad komen. Goede zaken toegewenst! Vriendelijke groet, Bianca Aarts van Bianca’s finishing touch.


Bedankt voor het Moodboard en ik heb al veel reacties gehad op mijn kettingen en heb baat bij mijn analyse en styling. En kijk terug op een superleuke en leerzame ervaring bij jou. S6 met je studie en Moon Styling. Groetjes, Moniek Noij van Beautysalon MN BeautyCare (Colormode kleuranalyse en stijladvies)


We hebben het via de beautybeurs gezien, bij jouw presentatie. Ik ontvang inmiddels je nieuwsbrief. Wij hebben kleuradvies gedaan en ik ook een stukje style. Wij zouden je zeker aanbevelen en w hebben het bijzonder leerzaam gevonden. Ik zelf kan me helemaal vinden in de kleuren. Merk dat ik het ook in mijn salon aan de klanten weer duidelijker kan uitleggen. Nogmaals Dank, schoonheidsspecialiste Coby van de Kamp (Colormode kleuranalyse en stijladvies samen met vriendin)


Alweer een maand voorbij sinds ik met mijn vriendin bij jou ben geweest voor een zeer waardevolle en gezellige analyse! Je hebt mij echt op een ander denkspoor gezet mbt het kiezen van kleuren voor kleding en accessoires (heb bv oorbellen in matgoud en rosekleur gekocht en zie zelf dat het mooier staat) maar bovendien heb je ook wel een boostje gegeven aan de kijk op mijzelf waar ik blij mee ben en je ook voor wil bedanken!! Janet Kramer (Colormode kleuranalyse samen met vriendin)


Je hebt me helemaal op het goede been gezet. Ik aarzelde altijd over andere kleurtjes en dat hoeft nu niet meer. Het was bovendien geanimeerd en gezellig,ik ben blij dat ik dit (toch nog) heb gedaan. Nogmaals dank! Hartelijke groet, L.Soeters (Colormode kleuranalyse)


Nou ik heb zeker reacties gehad. Ik ga binnenkort zeker nog eens shoppen, ik heb de smaak te pakken! Groetjes, Emily Diks (Garderobe check en personal shopping)


"Om de medewerkers van het Telefonisch Informatie Centrum van de gemeente Tiel meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld te geven plus een cadeautje te schenken tijdens het trainingstraject Vraaggerichte Dienstverlening heb ik Simone gevraagd om een workshop ‘Kleurharmonie’ te verzorgen. Simone is met de dames (en één heer) met al haar enthousiasme en passie aan de slag gegaan om te ontdekken welke kleuren hun completeren en doen stralen waardoor ze gezonder en fitter ogen in hun klantcontact. Ze hebben allemaal een kleurenanalyse gekregen en een persoonlijke kleurenpaspoort. De workshop is met een ruime 8 door de medewerkers gewaardeerd, enkele reacties: “helder en goed uitgelegd, heb veel van het persoonlijke advies opgestoken omdat ik kleurenblind ben, Simone kijkt en luistert goed naar jou als persoon en laat je zien hoe je het ‘beste’ tot je recht komt, ik ben achter dingen gekomen wat ik daarvoor niet wist m.b.t. kleuren die bij mij passen, trainster is enthousiast; aanstekelijk, geduldig, super persoonlijk en erg leuke workshop”. Al met al: een zeer geslaagde workshop op een stralende zaterdag ochtend!" Trainingsbureau hired Simone as a Adviseur Kleurharmonie Year first hired: 2011 Top Qualities: Personable, Expert, Creative


Erg inspirerend, soms vernieuwend maar ook bevestigend. Het is een leuke middag en echt een cadeautje aan jezelf. Jorien v.d. Bosch, GZ-Psycholoog (Kleuranalyse samen met moeder)


Heel positief. Veel nieuwe inzichten gekregen met leuke tips. Diana Geutjes-Bekker, lerares (Kleuranalyse cadeau gekregen)


Verrassend, leuk en leerzaam! Erik de Boer, ondernemer (Kleuranalyse en kleurbeleving samen met vriendin)


Leuk, positief, energiek, enthousiasmerend, overtuigend en…het was erg gezellig! Ellen Soeters (Kleuranalyse en kleurbeleving samen met drie vriendinnen)


Een eye-opener, geroerd, enthousiast om kledingkast door te spitten en te shoppen Kirsten Hollmann (Kleuranalyse en kleurbeleving)


Heel verrassend en leuk. Rustige omgeving en leuke begeleiding. Ga het zeker aanbevelen. Birgit Rademakers, Consultant GOB (Kleuranalyse en kleurbeleving samen met echtgenoot en drie dochters)


Ontspannen sfeer, met duidelijke uitleg en verbluffend resultaat over de uiteindelijke kleurenpas (helaas zal ik de helft van mijn klerenkast moeten vervangen…) Nooit geweten dat kleuren zoveel effect kunnen hebben op je gemoedstoestand en dat dit continue veranderd. Barbara Huberts, Tandarts (Kleuranalyse en kleurbeleving)


Prettig en verhelderend. Rolant Stuber, Verkeersvlieger (Kleuranalyse en kleurbeleving)


Een hele leuke creatieve, interessante cursus, vooral vanwege de combinatie (spiritueel en mode) Candice Sabatier, Juridisch medewerker (Kleuranalyse en kleurbeleving samen met vriendin)


Aan de ene kant een openbaring en ook meteen een gevoel van herkenning. Leuk dat ik qua kleur verrassende combinaties kan gaan proberen. Vooral de warme rode kleuren. Bedankt! Astrid Prins , clientbegeleider (kleuranalyse en kleurbeleving cadeau gekregen van echtgenoot)


Persoonlijk en zeer positief. Je benadrukt de positieve punten en je bent eerlijk en dat voelt echt! Bente Schoot, lerares (kleuranalyse en kleurbeleving)


Heel plezierig, met heel veel aandacht voor ieder persoonlijk, met veel enthousiasme gebracht, super! Joke Schroot (kleuranalyse en kleurbeleving)


Colormode al (iets) bekend maar leuk te zien dat dit veranderd is in de loop der jaren. Colorcode als heel verrassend. Realiseer me dat ‘kleur’ meer indruk op mij maakt dan ik dacht…zowel positief als negatief. Leuk om te weten welke ‘eigenschappen’ hieraan gekoppeld zijn….nog leuker om de ‘uitdagingen’ te weten! Anita Grit, bibliothecaresse (kleuranalyse en kleurbeleving)


Colormode: bijzonder om te zien wat een kleur werkelijk met het gezicht doet. Meer bewust van het feit dat ik een kleur mooi kan vinden maar dat het voor mij niet de juiste kleur is om te dragen. Colorcode:leuk om een keertje te ervaren maar niet iets waar ik echt wat aan heb, terwijl dit met Colormode wel zo is. Debby de Vries, verpleegkundige psychiatrie (kleuranalyse en kleurbeleving)


Als heel positief. Door de enthousiaste en vakkundige ‘behandeling’ vloog de tijd om maar heb ik ook een blijvend resultaat in handen. De Colormode uitslag was dan wel niet schokkend (gelukkig niet), maar ik weet nu wel dat ik op een paar tinten meer de nadruk moet leggen. Ik ben ervan overtuigd, dat kleuren een grote invloed op je kunnen hebben, maar moet het effect van Colorcode nog afwachten. Ellie Hollaar (kleuranalyse en kleurbeleving)


Heel positief. Een leuke dynamiek in de groep. Heel intiem en warm. Leuk en inspirerend. Marjolein Kolthoff, medewerker tentoonstellingen bibliotheek (kleuranalyse en kleurbeleving)


Als een nieuwe inspiratie bron, vooral bij het shoppen. Nina van der Giesen, leerling VWO (kleuranalyse en kleurbeleving)


"Kleur geven aan je leven, een aanrader voor iedereen! En niet zomaar een kleuranalyse. Een zeer prettige zoektocht naar de kleur van je "alma", je ziel. Simone laat het jezelf ontdekken, benoemen, aanraken en beleven. Zeer verrassend, want vastgeroeste voorkennis over wat bij je past valt niet persé anders uit, maar wel treffender en zichtbaarder. Met een kleurenpaspoort in je zak wordt bijvoorbeeld shoppen voor kleding voortaan Kleur Bekennen! Doen dus! www.moonstyling.nl Simone, bedankt. Groeten” Jacqueline Blom (kleuranalyse en kleurbeleving)


Zeer positief. Krachtig, persoonlijk, leuke stijl. Wilma de Jonge, schoonheidsspecialiste. (kleuranalyse)


Bevestigend, gezellig, zeer toepasbaar.
Pauline van Empel,(kleuranalyse)


Persoonlijk, zinnig, uitdagend en informatief
Hilly van Leeuwen, gepensioneerd (kleuranalyse en kleurbeleving)


Bruikbaar, inspirerend. Het zal invloed hebben op m’n kleding/kleurkeuze.
G. Sman, kleuranalyse en kleurbeleving


Colormode leuk en leerzaam, verhelderend. Colorcode minder aansprekend. Prettige, persoonlijke begeleiding. Ontspannen ochtend, leuk uitje.
Annemieke Los (kleuranalyse en kleurbeleving)


Positief, ga er zeker mee verder.
Heleen de Vries-Lieve (kleuranalyse en kleurbeleving)


Op een mooie zonnige dag heb ik samen met mijn moeder naar Amersfoort gegaan voor de kleuranalyse.
Na een kop thee en kennismaking zijn we aan de slag gegaan. Het is verbazingwekkend wat kleuren met je kunnen doen!
Glimmende gezichtsdelen, geen glimmende gezichtsdelen. Ogen komen mooi uit, ogen vallen weg.
De weloverwogen keuze heeft mij tot noch toe erg goed geholpen. Ik houd mijn kaartje naast nieuwe kleren en zie of het past of niet.
Zo paste een kleur niet bij mijn kaartje, maar toch wilde ik het jurkje heel graag hebben. Eenmaal aangetrokken bleek: het was echt niet mijn kleur!
Er hangen nu meer kleuren in mijn kast, maar ook mijn accessoires zijn fors uitgebreid.
Kortom, het was een gezellige middag en hierdoor een stuk meer kleur in mijn kast.
Echt een aanrader!!!

Anne Scholten NRC One day for her


Graag wil ik je nog even laten weten dat ik afgelopen woensdagmiddag(16 juni) enorm heb genoten van de workshop.
Heel verhelderend en heel leerzaam.
En natuurlijk was het ook heel gezellig. Ik ben op vleugels naar huis gegaan en met een enorm veel energie.
In een woord geweldig!
Enorm bedankt! Voor mijzelf heeft het heel veel met mij gedaan. Nooit gedacht. Wens je heel veel succes met jullie bedrijf.
Groetjes,
Nel Groenewegen NRC one day for her


“Ik heb recent kleur advies van Simone gekregen. Echt een aanrader om jezelf samen met je vriendinnen of collega’s te laten verwennen. Simone gaat zeer professioneel te werk en heeft meer dan alleen kleur advies. Ze is heel spontaan en gezellig! Kortom, een perfecte persoon om je een super dag te bezorgen!” April 4, 2010

Top qualities: Personable, Expert, Creative

Katarzyna (Kasia) Hogenboom-Hamela
hired Simone as a Kleur Adies in 2010


“Simone ken ik als een spontane, sociale, persoonlijkheid die professionaliteit uitdraagt en perfect geschikt is voor haar vak als kleurspecialist. Ze luistert naar je wensen en geeft haar advies met een persoonlijk teintje.” April 4, 2010

Cindy Boersma, lichaamsgericht coach, masseur en yogadocent, CinPassion


“Eind 2009 heb ik Moon Styling gevraagd om een workshop te geven voor 30-tal P-medewerkers van NS. Deze groep medewerkers hebben een traject doorlopen en 16 december was de laatste bijeenkomst. Deze dag stond in het teken van afronding van het traject en daarnaast wilde NS ook iets ‘meegeven’. Ik heb Simone de Spa gevraagd een bijdrage te leveren met een workshop over persoonlijke profilering. Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Moon Styling. Nadat ik Simone geïnformeerd had over het doel van de bijeenkomst ontving ik van haar een programma persoonlijke profilering. Dit was overzichtelijk en gaf goed weer wat NS deze dag voor haar medewerkers wilde organiseren. De workshop was goed georganiseerd door Simone. De medewerkers zijn verrast, enthousiast gemaakt en hebben geleerd hoe ze zich, eventueel in een toekomstig sollicitatiegesprek, het beste kunnen profileren. Simone heeft goed in de gaten waar het om draait. Stelt de persoon waar het om gaat erg op haar gemak door haar persoonlijkheid en de manier waarop ze de positieve punten in de persoonlijke uitstraling benoemd. Moonstyling: een echte aanrader!” March 23, 2010

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity

Renate Bekkers
hired Simone as a Personal Trainer in 2009

Joomla Templates - by Joomlage.com