Gratis tips? Nieuwsbrief ontvangen?

Over mij

 

Simone de Spa

Ik….ik ben!’

“Mensen fascineren! De buitenkant is zo sprekend en zo veelzeggend. Hoe laat jij je zien, in je relatie, in je gezin, in vriendschappen, maar ook in professionele relaties? Hoe goed ken je bovendien je spiegelbeeld? Hoe zichtbaar ben je voor anderen, wat straal je uit, hoe beken jij kleur?
Wat doet het met jou en met je omgeving als je je innerlijke beleving oprecht laat zien?

Jezelf laten zien betekent telkens weer een spannende intense ontmoeting met jezelf, een ontdekking van je eigenheid, een eigenheid die iedereen mag zien. De binnenkant en de buitenkant, ze boeien me allebei. De creatieve vertaalslag van deze ontmoeting met je interne IK en je externe IK, daar ligt mijn kracht “.


Simone de Spa (1967) werkte van 1988 tot en met 2007 in de reisbranche, waarvan de laatste zeven jaar als zelfstandige zonder personeel. In al die jaren heeft zij veel ervaring opgedaan in diverse functies bij werkgevers en diverse opdrachten van opdrachtgevers. Leidinggevende functies, verzorgen en organiseren van beurzen, presentaties, themareizen en het trainen van reisadviseurs. Centraal stond daarin het directe contact met mensen en het bewegen onder de mensen op verschillende niveaus en werkterreinen. Zij heeft van nature een opvallend overkomen op mensen, laat immer een indruk achter en dat is wellicht haar sterkste eigenschap. Vanuit deze ervaring legde zij de basis voor een bureau waarin persoonlijke ontwikkeling en profilering centraal staan.
Zij volgde afgelopen jaren onder meer een opleiding voor modestyliste, kleurconsulent en een 4 jarige opleiding Professionele Begeleiding, meesterschap in coaching en therapie.

Joomla Templates - by Joomlage.com