Gratis tips? Nieuwsbrief ontvangen?

Coaching: Zelfbeeld in beeld

 Coaching in persoonlijke kracht: Zelfbeeld in beeld

Wat van binnen leeft, straal je naar buiten toe uit. Wie goed in zijn vel zit, straalt. Zeker, met kleur en stijl adviezen kun je veel bereiken, zelfs als het van binnen niet straalt! En met alle cosmetische ontwikkelingen en mogelijkheden kunnen we ons uiterlijk aanpassen zoals we dat we wensen. Zolang we ons zelf maar belangrijk vinden, van ons zelf houden, kunnen we gemakkelijk aandacht aan ons zelf schenken op het gebied van verzorging, gezondheid en vitaliteit. En dat loont! Gelukkig zijn met jezelf bepaalt hoe jij in relaties staat, in je werk en bovenal hoe je in het leven staat.

Maar wat als je jezelf niet belangrijk vindt, of niet van jezelf kunt houden en je aandacht veelal naar binnen gekeerd is, of op anderen? Een goed uiterlijk kan ook een masker zijn. Zo lang de aandacht naar de buitenkant gaat, hoeft het niet om de binnenkant te gaan. Hoe goed zorg je voor jezelf als je een laag zelfbeeld hebt? Of tegen een burn-out aan zit? Of te kampen hebt met weinig veerkracht om jezelf telkens maar weer op te beuren?

Je zelfbeeld verbeteren doe je niet zo maar even. Toch met de juiste begeleiding is er wel degelijk een manier om weer lekker in je vel te komen. En daar ligt mijn kracht.
Ik werk bij voorkeur van binnen naar buiten. Wat er van binnen leeft, verdient eerst de aandacht. Je zult zien dat na een aantal gesprekken van reflectie op je voelen, denken en handelen, zorgt voor een veranderde kijk en een beter inzicht in je manier van denken, je overtuigingen en je emoties. Deze vernieuwde inzichten helpen je op weg naar meer harmonie met jezelf en met je omgeving en met meer persoonlijke kracht en autonomie.

Coaching op zelfbeeld is een wezenlijk onderdeel van de programma's identiteit styling 'Mooi van binnen, mooi van buiten' en  'Brand new you' . Drie gesprekken zijn inbegrepen.

Aanvullende gesprekken  € 95,- per gesprek

Reacties:

De coaching sessies heb ik als intensief en soms confronterend ervaren, maar zeker een grote bijdrage tot zelfontplooiing… als je jezelf durft te stretchen en durft open te stellen. Er is mij een spiegel voorgehouden waardoor ik kanten van mij zelf heb leren zien die ik in het verleden heb ontkent en weggedrukt. Waar ik in het verleden vooral navigeerde op mijn ratio heb ik nu een veel betere balans met mijn emotionele ik. Daarbij merk ik  dat de interactie met mijn omgeving minder krampachtig is en minder energie kost. Zonder onze coaching sessies had ik deze stap niet kunnen maken.

"Ik vond het moeilijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Simone heeft me geholpen door mij inzicht te geven in mijn gedrag en overtuigingen, en, minstens zo belangrijk, ze heeft me ook een aantal praktische middelen aangereikt hoe ik hier mee om kan gaan. Wat ik erg goed van Simone vindt is dat ze goed luistert naar je vraag en de aanpak van de sessies laat afhangen van de vraag"

Simone staat vol in het leven. Ik herken mezelf daarin en dat vind ik prettig. Ik durf bij haar kanten van mezelf te laten zien die ik jaren verborgen had. Ik kan met haar lachen en huilen. Ze is heel lief en kan ook pittig zijn. Precies wat ik nodig had om uit mijn onzekerheid en negativiteit te komen. Ik ben dankbaar voor de mooie ontmoetingen en zal wat ik geleerd heb bij haar altijd blijven koesteren.  

 

 

 

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com