Personal Power Plus

Wat is Personal Power Plus?

Personal Power Plus (PPP) biedt je een Blauwdruk voor succes en een waardevol leven. PPP is een persoonlijkheidsinstrument dat als één van de eerste persoonlijkheid verbindt aan kleur en imago. Laat zien wie je bent!

Wil jij weten wat jouw werkelijke drijfveren zijn? Hoe jij ECHT op je best bent? Dit vervolgens ook uitstralen zodat je gezien en gehoord wordt? En wat zou dat voor een effect hebben op je prestaties, of op jouw levenshouding?
Als je je grootste kracht inzet en ontwikkelt is er meer van jou, meer wat je kunt bereiken, meer wat je kunt betekenen en meer wat je uit het leven kunt halen.

Voor wie? PPP is een mooie methodiek die prettig inpasbaar is in persoonlijke coachtrajecten voor wie weer op zoek is naar zichzelf na een moeilijke periode (bijvoorbeeld burn-out, verlies van baan, relatie). Maar ook voor richtingzoekers: wat wordt mijn volgende stap in mijn loopbaan, wat past nou echt bij mij? Ben je onzeker over jezelf, laag zelfbeeld of je zou graag zichtbaarder tevoorschijn willen komen in lastige situaties? Of misschien is er een andere reden om aan je persoonlijke effectiviteit te gaan werken.

Meer jij, meer kracht, meer impact, zó ga jij floreren!