Persoonlijke kracht

Ben je er aan toe om zelf kritisch te zijn, thema's aan te pakken en daarmee te beïnvloeden hoe je jezelf profileert? Wij helpen je om op een dieper niveau aan de slag te gaan met jouw perfomance, met je persoonlijke kracht met onderstaande workshops.

“Mijn ervaring met Simone waar ik een poosje mee opgetrokken ben, rondom Styling, kleuranalyse, counseling en samen shoppen: Ik heb haar ervaren als een vakvrouw die op verschillende lagen kijkt naar uiterlijk en innerlijk. Ik ben blij dat ik mezelf deze sessies met haar gegund heb. Behalve de (h) eerlijke aandacht heb ik er veel van opgestoken. Ik ga nog een poosje doorgroeien in mijn nieuwe levensfase en zeker met meer flair dan ik ooit kon dromen. Ik denk dat het klopt, dat als je ouder wordt, het juist belangrijk is om meer aandacht aan jezelf te besteden.
Dan kunnen we stralend oud worden…”

Identiteit Styling

Identiteit Styling

Met identiteit styling ga je op een dieper niveau aan de slag met jezelf. Je bent eraan toe om zelf kritisch te zijn, thema's aan te pakken wat vervolgens effect heeft op hoe je jezelf laat zien aan anderen in je omgeving.

Een persoonlijk ontwikkeltraject van meerdere individuele sessies waarin JIJ centraal staat, zowel jouw binnenkant als buitenkant. Het wordt een intense ontmoeting met jezelf. We coachen je bij je persoonlijke thema's, zelfbeeld, uitstraling, presentatie en vitaliteit volgens onze schijf van vijf, voor psyche en lijf. Voel je goed, vitaal en straal. In welke fase van je leven je nu verkeert, je kun er weer energiek, levenslustig en vol zelfvertrouwen tegenaan! Een cadeau voor jezelf.

Persoonlijke kracht

Persoonlijke kracht

Verbind persoonlijkheid en imago aan elkaar en kom nog krachtiger uit de verf. Je krijgt (nog) meer inzicht in jezelf, wat je talenten zijn, wat jou drijft en hoe je jouw kracht zichtbaar kunt maken.

Je maakt aan de hand van het Persoonlijke Kracht® model kennis met jouw Powertype, het Powertype van de andere deelnemers en de kleur(en) die daarbij horen. Zo versterk je jouw persoonlijke effectiviteit en kun je krachtig uit de verf komen, nu en in de toekomst.

Eerste indruk en Persoonlijke Profilering

Eerste indruk en Persoonlijke Profilering

We doen het allemaal, bewust of onbewust; in slechts een paar seconden vormen we een mening over iemands verschijning. Hoe doe jij dat en hoe zien anderen jou?

Leer de theoretische inleiding over 'de eerste indruk' en persoonlijke uitstraling, en ontvang vervolgens terugkoppeling over jouw eerste indruk bij de rest van de deelnemers. Deze wordt aangevuld met een persoonlijk kleuradvies door Simone zelf, zodat je naar huis gaat met voldoende inzicht en handvatten om aan jouw profilering te kunnen werken.

Imagospel 'de kleur van het hart'

Imagospel 'de kleur van het hart'

Leer hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander via dit imagospel; een interactieve speelse werkvorm om met volle aandacht naar jezelf én elkaar te kijken en in gesprek te gaan over onderwerpen als 'wie ben je' en 'wat straal je uit'.

De tips van je medespelers en de begeleidende Imago-Expert zijn praktisch toepasbaar en geven inzicht hoe je een authentiek imago kunt laten zien. De deelnemers leren elkaars unieke kwaliteiten zien en waarderen tijdens kleurrijke gesprekken met ruimte voor emotie en beleving. Deze helpen je zelfverzekerd, energiek, blij en voldaan te voelen. Kortom: de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant.