Blog

Week van de Werkstress

Gratis stress-check tijdens de Week van de Werkstress

Geplaatst op: 15 november 2021 op 3:33, in door Simone de Spa

Actie week 15 tot en met 19 november 2021 Stress is gezond, tenminste 'gezonde stress'. We hebben het nodig om alert te zijn, in beweging te komen, te presteren enzovoorts. Sta je er wel eens bij stil hoe het bij..

Lees verder..
Empowerment

De lage drempel en de NOBCO Awarenessmaand thema: Empowerment.

Geplaatst op: 18 december 2020 op 2:05, in door Simone de Spa

De NOBCO Awareness-maand staat dit eerste jaar in het teken van stress en de impact ervan. Elke week spreken en schrijven honderden aangesloten coaches over een aan stress gerelateerd thema. Hiermee vragen we om meer aandacht voor het voorkomen van..

Lees verder..
werk prive balans

De lage drempel en de NOBCO Awarenessmaand thema: Werk-privé balans stress

Geplaatst op: 9 december 2020 op 12:01, in door Simone de Spa

Stress komt altijd naar boven wanneer je je eigen ruimte verliest Van 16 november t/m 18 december start de NOBCO Awarenessmaand die helemaal in het teken staat van stress. Dat betekent vier weken lang aandacht voor respectievelijk: ‘Werkstress', 'Informatiestress', 'Werk-privé..

Lees verder..
informatiestress

De lage drempel en de NOBCO Awarenessmaand thema: Informatiestress

Geplaatst op: 1 december 2020 op 3:14, in door Simone de Spa

Van 16 november t/m 18 december start de NOBCO Awarenessmaand die helemaal in het teken staat van stress. Dat betekent vier weken lang aandacht voor één van de stressoren: ‘Werkstress', 'Informatiestress', 'Werk-privé balans stress' en 'Covid-19stress'. In de vijfde week..

Lees verder..