Personal branding

Hoe zorg jij ervoor dat je impact maakt? Gezien en gehoord worden voor wie je bent, geheel in lijn met je presentatie en uitstraling?
Ben je er aan toe om zelfkritisch te zijn, thema's aan te pakken en daarmee te beïnvloeden hoe je jezelf profileert? Wij helpen je om op een dieper niveau aan de slag te gaan met jouw perfomance, met je persoonlijke kracht.

De Persoonlijke Kracht Methodiek verbindt talentontwikkeling en personal branding voor persoonlijke en zakelijke groei. Een uniek instrument om de je kracht te meten, ontwikkelen en zichtbaar te maken op een positieve en kleurrijke manier. Hiermee breng je kracht & talent in beeld, vergroot je zelfvertrouwen, vergemakkelijk je communicatie & presentatie en maak je moeilijke keuzes makkelijk. Je komt snel tot de kern en haalt en het beste uit je klant naar boven. Op een onderscheidende manier met PK-test en verzorgde, uitgebreide en persoonlijke PK-rapportages.

De Persoonlijke Kracht methodiek is gevalideerd door onderzoek met de TU Eindhoven en maakt gebruik van positieve psychologie en NLP principes voor persoonlijke ontwikkeling.

Een persoonlijk ontwikkeltraject van vier individuele sessies waarin JIJ centraal staat, zowel jouw binnenkant als buitenkant. Het wordt een intense ontmoeting met jezelf. We coachen je bij je persoonlijke en professionele thema's, zelfbeeld en presentatie. In welke fase van je leven je nu verkeert, je kunt er weer energiek, levenslustig en vol zelfvertrouwen tegenaan! Een cadeau voor jezelf.Wat heeft het traject jou gebracht?

“Het heeft mij vooral inzicht gegeven in mijn grootste kwaliteiten, beeld bij mijn diepste verlangen en hoe ik de dingen het liefst doe en aanpak. Op werk helpt mij dit om dicht bij mijzelf te blijven en mij bewust te zijn van wat ik zelf nodig heb. En ik vond het heel interessant om de wereld van de kleurenpsychologie te ontdekken en hoe je kleur heel praktisch kan inzetten in je dagelijks leven!” (M.M. Facilitair manager)

"Ik heb het programma ‘Persoonlijke Kracht’ bij Simone mogen volgen en wat ik ben blij dat ik deze kans gekregen heb!
Ik heb in een aantal sessies kunnen uitzoeken wat mijn grootste verlangen, mijn powertype en blauwdruk zijn. Het is me duidelijk geworden wat mij nou echt energie geeft en waar ik mezelf beperk in mijn kracht. Waarom ik bepaalde eigenschappen verborgen en op de achtergrond hield omdat ik vond dat ik niet goed genoeg was.
Ik heb geleerd mijn krachten te kunnen accepteren en uiten en dat vond ik het meest bijzondere van dit programma; ik heb geleerd weer terug te gaan naar mijn oorsprong en niet meer bang te zijn om deze mooie eigenschappen te mogen gebruiken en te laten zien. Dit gun ik echt iedereen!" (E.K. Planner)

"Het persoonlijke kracht traject bij Simone heeft mij inzicht gegeven in waar mijn krachten en talenten liggen en hoe ik door middel van o.a. personal branding deze beter kan gebruiken. Het traject heeft mij zelfvertrouwen gegeven en gezorgd voor veel nieuwe inzichten die ik nu ook toepas in zowel mijn persoonlijke als zakelijke groei. Door dit traject geloof ik nu ook echt in mijn eigen krachten en talenten." (A.N. Hoofd bedrijfsvoering)

Persoonlijke kracht I Verlangen

Persoonlijke kracht I Verlangen

In de Persoonlijke Kracht Methodiek is heel bewust gekozen voor 'het verlangen' als eerste stap. Op weg daar heen waar jij naar toe wilt! Door dit perspectief positief en helder te maken, krijgt de stip op de horizon een krachtig aantrekkende werking. Dat geeft energie en nodigt uit om op weg te gaan naar het gewenste doel.

De Persoonlijke Kracht Methodiek gaat uit van de kracht van een sterk en positief geformuleerd ontwikkelingsperspectief. Als jouw stip op de horizon aantrekkelijk genoeg is, overwin je tegenslagen, ontwikkel je vaardigheden en verzet je bergen om daar te komen. Deze stip bepaalt jouw koers en geeft jou steeds weer nieuwe energie en inspiratie om de volgende stap te zetten in jouw ontwikkelreis.

Persoonlijke kracht II Powertype

Persoonlijke kracht II Powertype

Ontmoet jouw Powertype.
Jouw Powertype is één van de 40 kleurpersoonlijkheden uit het Persoonlijke Kracht Model. Dit is jouw no.1 Kracht, je allergrootste kracht, dat wat jij altijd doet en wat voor jou vanzelfsprekend en moeiteloos is. Achter elke Powertype zit nog een kracht – jouw sleutel tot succes – jouw Balanstype.

Wat jouw allergrootste kracht is, is voor jou moeiteloos en vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor een ander. Dit is wat jij kunt en doet als geen ander. Deze kracht herkent iedereen in jou en dit maakt jou uniek. Omarm wat jou bijzonder maakt.

Persoonlijke kracht III Blauwdruk

Persoonlijke kracht III Blauwdruk

Ontdek jij je Blauwdruk voor succes en geluk.
Je Blauwdruk bestaat uit je vier hoogst scorende Powertypes en je Balanstype geeft je inzicht in jouw potentieel en diepste drijfveren. Je krijgt een verfijnd inzicht in hoe jij de dingen het allerliefste doet. Je verbindt je met jouw diepste waarden en drijfveren weet wat je nodig hebt om krachtig uit de verf te komen.

Hoe meer je jouw unieke mix van talenten bewust inzet in je werk en je leven, hoe meer succes en voldoening jij zult ervaren en hoe meer jij het leven leidt wat voor jou bedoeld is.

Persoonlijke kracht IV Impact

Persoonlijke kracht IV Impact

Hoe versterk je jouw Impact om groots jezelf te zijn?
Met een uitgebreid praktisch personal branding advies om de puntjes op de “i” van je presentatie te zetten, zodat je meer impact hebt met je non-verbale communicatie. Dit deel maakt je meer bewust van inzichten om
je persoonlijk leiderschap te versterken. Je impact versterk je in de praktijk. Daarom eindigt dit deel met een actieplan dat jou uitnodigt om jouw kracht in te zetten en zo jouw leven en de wereld wat mooier te maken.

Jouw impact vergroten start met Persoonlijk Leiderschap: leiderschap nemen over jezelf en je leven. Het leven overkomt je niet, je neemt zelf het stuur en de regie in handen om het beste van jezelf te maken, van je relaties, je werk, je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Persoonlijk Leiderschap vereist zelfreflectie en zelfsturing.